Mercedes heeft een voorbeeld van het uiterlijk van de volgende generatie A-Klasse door het idee een sedan te onthullen op de Shanghai Auto Show 2017.
Het idee geeft een voorbeeld van de toekomstige look van de volgende generatie compacte voertuigen van het merk-meer specifiek, de vierde generatie A-Klasse en de mogelijke groei van de Little Vehicle-variëteit met een nieuwe A-Klasse salon.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Het idee is langer dan het huidige luik, hoe kleiner ook en groter. De enige vertrouwde stijlstijl is het Panamericana-rooster, dat allereerst werd gezien op de AMG GT en naar verwachting in de komende jaren zal functioneren op alle ‘full-house’ AMG-ontwerpen (zoals de A 45 AMG).

De 20-inch legeringen, oppervlakte over de motorkap en smalle LED-koplampen zijn nieuwe stylingfuncties.
Mercedes ‘hoofdstijl -politieman Gorden Wagener zei tegen Auto Express: “De volgende generatie van onze kleine auto’s, we kunnen zich helemaal opnieuw ontwikkelen. De verhoudingen zullen bekend zijn – het zal nog steeds een A -Klasse zijn – maar we hebben het gewoon zoveel beter gemaakt. De auto, hoewel het voorwielaandrijving is, heeft onze typische verhoudingen van de achterwielaandrijving. We kunnen ook grotere wielen op het platform plaatsen; We hebben omgegaan om dat met de technische kant te onderhandelen. De volgende generatie zal er echter nog sportiever uitzien, in een extreem schone stijl. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published.