Fiat vieren 60 jaar van de 500 op de Autosalon van Genève met de blootstelling van de 500 Sessantesimo – een beperkte editie -versie van zijn Supermini die eerbetoon aan de originele auto’s en vrachtwagen is uitgebracht in 1957.
De Sessantesimo is alleen beschikbaar als een 500C-cabriolet en beschikt over een nieuwe tweekleurige verftaak-wit voor het lichaam en pastel Ivory voor de motorkap en pijlers, gescheiden door een instructeurslijn. Een chromen trimstuk is verbonden met de motorkap, terwijl de vleugelspiegels ook verchroomd zijn.
Fiat zal de Sessantesimo beperken tot 560 eenheden, evenals speciale 560 badges worden ontdekt verspreid rond de buitenkant van de auto en het interieur. Het rijdt op nieuwe 16-inch lichtmetalen wielen.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• Beste supermini’s te koop 2017
Ivory lederen stoelen met contrasterende bordeauden zijn in de cabine, samen met dual-colour auto’s en vrachtwagenmatten, evenals een vintage vinyldashboard. Veel meer eigentijdse toevoegingen omvatten een lederen multifunctionele stuurwiel en een zeven-inch touchscreen infotainmentsysteem met Bluetooth, satellietnavigatie, plus Apple CarPlay en Android-auto-compatibiliteit.
De sessantsimo krijgt ook auto -parkeersensoren achteraan en automatische klimaatregeling. Er zijn geen kosten onthuld, maar het zal vanaf 9 maart in Europa te koop zijn.
Naast het 60-jarig jubileum 500 zal Fiat een nieuw S-design-uitrustingsniveau blootleggen voor de 500X en TIPO, naast de 124 Spider Europa, met retro-look vierspaaks lichtmetalen wielen.
Wat geloof je van de 500 Sessantesimo? Laten we het in de reacties begrijpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.