Ik zal toegeven dat ik door de jaren heen niet bijzonder positief ben geweest over auto’s en vrachtwagendealers in deze kolom. Ze zitten in de donkere eeuwen al lang lang vast, verkopen auto’s en vrachtwagens zoals ze al tientallen jaren worden aangeboden en omarmen de digitale wereld niet of precies hoe we willen winkelen.
Maar kredietwaardigheid waar kredietbeoordeling verschuldigd is, ik heb een zee -aanpassing gezien in precies hoe dealers het digitale tijdperk hebben omarmd en dat ze auto’s en vrachtwagens online verkopen. Helaas heeft het een pandemie genomen en drie lockdowns om ze daar te krijgen, maar toch …

Coronavirus: Wat doet het met de auto’s en vrachtwagenindustrie?

Kijkend naar de meest recente nieuwe auto’s en vrachtwagenregistratie biedt een verwijderindicator van het geweldige werk dat is gedaan om bedrijven in leven te houden. Hoewel de nadruk lag op een daling van 40 procent in registraties op jaarbasis in januari, betekent dit dat dealers nog steeds 60 procent van het aantal auto’s en vrachtwagens die ze vorig jaar aanboden, hebben aangeboden-met hun showrooms gesloten.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Dat brengt ons op het onderwerp van showrooms die nog steeds worden gesloten en vertoont geen aanwijzingen om te kunnen openen. Niemand zou mogelijk kunnen verwachten dat de verkoopniveaus van vorig jaar gelijk zijn, zelfs als showrooms op dit moment open waren – maar de cijfers zouden allemaal aanzienlijk hoger zijn als ze dat waren, net als het vitale inkomen dat de auto’s en vrachtwagenmarkt nodig hebben om mensen in banen te houden. Oh, en laten we niet niet het extra geld herinneren dat de belastingman zou krijgen.
Met de dealers gesloten en fabrieken open, gaan we misschien op weg naar een opbouw van voorraad met nergens om heen te gaan. evenals wat er dan gebeurt? De fabrieken traag of stoppen met de productie, evenals nog veel meer mensen zonder werk.
Niemand kan de gevaren negeren die de coronavirus poseert, evenals het probleem bij het openen van openbare ruimtes. Ik nam de auto’s en vrachtwagen van mijn zoon echter onlangs mee naar Marshall Volkswagen in St. Albans, waar auto’s en vrachtwagens en accessoires worden gedekt, zodat mensen niet beschikbaar zijn en rondkijken. Er is echter zoveel gebied daar, evenals een dergelijke wens onder het personeel om veilig te blijven, ik zou me veiliger voelen in een auto’s en vrachtwagendealer dan ik zou optreden in mijn regionale tuincentrum, dat nog steeds open kan blijven. Laten we hopen dat dealers het milieuvriendelijke licht krijgen om snel veilig te openen.

Ontdek precies hoe u een auto’s en vrachtwagen kunt kopen tijdens de lockdown …

Leave a Reply

Your email address will not be published.