De meerderheid van de grote snelwegen van het VK liep niet met alle rijstroken die voor één dag in 2013 open waren, volgens cijfers die zijn vrijgegeven door SwiftCover.com.
De drie vele belangrijke routes – de M6, M25 en M1 – hadden vorig jaar ten minste één rijstrook gesloten voor onderhoud tijdens elke dag, net als de M4, M5, M60 en M54.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Een flexibiliteit van info -aanvraag door de verzekeringsprovider van het Highways -bedrijf ontdekte dat alle Britse snelwegen banen hadden gesloten voor onderhoud een typisch van 247 dagen per jaar.
• Slechtste redenen voor een moeilijke kijk op stop
Meer dan een derde van alle M-Roads in het VK had de rijstrookafsluitingen die minstens zes maanden lang duren. Een kwart van de snelwegen was slechts 25 dagen of minder open.
En Swiftcover.com is van mening dat dit patroon met 2014 zal doorgaan vanwege het £ 317 miljoen “pinch point” -programma van de overheid. Het verklaart dat er tot nu toe minder dan een kwart van de 123 webverkeersfoto’s zijn voltooid.
• UK snelheidslimiet voor vrachtwagens die vanaf 2015 zijn verbeterd
Roman Bryl, productmanager op Swiftcover.com, zei: “Sommige van onze drukste wegennetwerken zijn nooit volledig operationeel, evenals rijstrookafsluitingen en omleidingen zijn een bron van echte frustratie voor bestuurders.
“Het is duidelijk dat het essentieel is dat snelwegen in een goede staat van reparatie worden gehouden, maar onderhoudswerkzaamheden kunnen extreem verstorend en stressvol zijn.
“Bestuurders moeten er rekening mee houden dat snelwegen niet echt de snelste route voor hun reis zijn, en vooruit plannen in de aankoop om potentiële vertragingen te voorkomen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.