De nieuwe Peugeot E-boxer is nu te koop in het VK. Prijzen voor het pure-elektrische pure-elektrische paneel van de volledige size starten vanaf £ 49,335 (inclusief de plug-in van Grant van de overheid), waardoor het een directe rivaal is voor de Fiat E-Ducato en Mercedes Esprinter.
Het wordt aangedreven door een elektrische motor gemonteerd op de vooras, die 121 pk en 350 Nm koppel produceert. Peugeot zegt dat dat voldoende is om een ​​maximale lading van 1.150 kg te vervoeren en een topsnelheid van 75 mph te bereiken.

Beste elektrische auto’s om 2022 te kopen

Kopers kunnen kiezen uit twee batterijopties. Het instapmodel 37KWH-model biedt een maximaal bereik van 73 mijl, terwijl er boven dat een 70KWH-batterijversie is, die £ 5.750 toevoegt aan de startprijs van de e-expert en het maximale bereik verhoogt tot 139 mijl.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Wanneer aangesloten op een 22 kW driefasige wandbox, kan de 37kWh-batterij binnen drie uur een volledige lading herstellen. De 70KWH -eenheid bereikt in negen uur dezelfde ladingstoestand en beide batterijen bereiken een lading van 80 procent in slechts een uur wanneer ze worden aangesloten op een 50 kW DC snelle oplader.
De elektrische paneelbus wordt geleverd in een keuze uit drie lichaamslengtes, waarvan de grootste 15 kubieke meter ruimte biedt en een laadbaai die lang genoeg is om items tot 4.070 mm te dragen. Die cijfers [zijn identiek aan] de dieselversie, omdat de batterij van de EV op de vloer van het busje is ingebouwd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.