Honda heeft een nieuw pakket van semi-autonome automobilistenhulpfuncties gelanceerd, waarvan het zegt dat het eerste ‘autonome autonome rijsysteem van niveau 3’ het wettelijke groene licht wordt gegeven door Japans autoriteiten.
Sensing elite genaamd, de automobilist helptechnologie gaat een stap verder dan de niveau twee systemen die vandaag breed te koop zijn door hands -off autonoom rijden onder bepaalde omstandigheden, zoals zwaar verkeer of tijdens het reizen op de snelweg – andere systemen vereisen handen op het stuurwiel .

Honda om met Yamaha, KTM en Piaggio te werken op verwisselbare EV -batterijen

Als zodanig heeft het merk Tesla verslagen door een door de overheid gesanctioneerde niveau 3-systeem eerst te koop te krijgen.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

Honda’s Sensing Elite System bouwt voort op de bestaande detectie-veiligheidstechnologie van het merk, maar maakt gebruik van een veel nauwkeuriger wereldwijd positioneringssysteem, veel meer diepgaande driedimensionale kaarten en verschillende sensoren die de ECU een 360 graden beeld van de omgeving van de auto geven.
De cabine krijgt ook speciaal geconfigureerd 12,3-inch digitale meter cluster en een automobilist tegenover camera, die bewaakt of de automobilist nog steeds aandacht besteedt aan de weg. Het stuurwiel en het dashboard krijgen ook nieuwe LED -lichten, die verlichten wanneer de autonome rijmodus is geactiveerd.
Het veel uitstekende deel van het nieuwe detectie-elite-systeem is de hand-off-rijmodus, die de bestaande adaptieve cruise control en rijstrookhulpsystemen van Honda gebruikt om totale controle over de auto te ondernemen tijdens het rijden op de snelweg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.