Nissan lijkt de levensduur van zijn groot verkopende Juke Crossover te verlengen, door een reeks MY18-updates te implementeren-voordat de auto later dit jaar wordt vervangen.
Hoewel subtiel, omvatten de veranderingen een nieuw Dark Chrome V-Motion-rooster, verduisterde koplampen en nieuwe legeringswielen ontwerpen. LED -mistlichten zijn nu conventioneel op Acenta -graad en hoger, terwijl nieuwe gekleurde afwerking voor de bumpers, dorpels, spiegelkappen en wielen beschikbaar zijn via het personalisatieprogramma van Nissan.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• Beste crossover -auto’s te koop 2018
De hoogwaardige N-Connecta-trim is vervangen door de Bose Personal Edition, voor het eerst te zien op de huidige Micra Supermini. Dit voegt twee Bose Ultranearfield-luidsprekers toe aan de hoofdsteun van de bestuurder-voor een “meeslepende 360-graden luisterervaring”. Deze specificatie omvat ook keyless go, gedeeltelijk leerstoelen en nissanconnect met een kleur omkeringcamera.
6

Elders heeft Nissan twee nieuwe kleuren toegevoegd aan het Juke -assortiment. Briljante blauwe en kastanje bronzen sluiten zich aan bij het reeds beschikbare verfopties. Binnen krijgen kopers nu een keuze uit energie -oranje of krachtblauw, van toepassing op alles, van de luchtopeningen tot de deurinzetstukken en stoelbekleding. Interieur personalisatie is conventioneel in alle Bose Personal Edition- en Tekna -modellen.
Ken Ramirez, de Europese SVP van Nissna voor verkoop en marketing, zei: “Deze nieuwe functies breiden bovendien de keuze van de klant uit, waardoor het onderscheidende ontwerp wordt verbeterd waarvoor Juke het best bekend is”.
Met het verwijderen van Juke n-Connecta is de kleine SUV nu verkrijgbaar in Visia, Acenta, Bose Personal Edition en Tekna Trims. De bijgewerkte auto zal in mei te koop zijn, met de prijzen die naar verwachting ongeveer £ 15.000 beginnen. De Bose-merk Juke moet van £ 18.500 kosten met de 1,2-liter Dig-T Turbo-benzinemotor.
Een gloednieuwe Nissan Juke wordt later in 2018 verwacht. Bekijk de huidige details …

Leave a Reply

Your email address will not be published.