Er is al lang, als altijd, een locatie voor koude, virtuele, sfeervrije, autorelateerde evenementen die zijn Mensen kunnen op afstand (en gedeeltelijk) zien en horen – maar niet aanraken, geur of gevoel. Lang mogen ze doorgaan. Voor specifieke mensen op specifieke tijdstippen in hun hectische of vergrendelde levens, is praktisch ‘aanwezig’ via een scherm op een laptop of smartphone logisch.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Maar niet, wat je ook doet, accepteer de luie leugen waar de juiste voertuigshows naartoe gingen door makers, dealers en het publiek zijn dood, begraven en komen nooit meer terug. Pas vorige week in China, ‘s werelds grootste voertuigproducerende land met een lange weg, was de Beijing Motor Show tot leven en schopte hij met zijn eigen hectische pers, handel, auto-delen en openbare dagen.

Beijing Motor Show 2020: Nieuwsronde-up

Maar dat is gewoon voor starters. De Britse autoshow is beter om zowel te huisvesten als op een ietwat kleinere schaal, is in augustus volgend jaar opnieuw gepland voor het Farnborough Worldwide Exhibition Center. Naast de hele wereld zijn er tal van andere grote en kleine voertuigtentoonstellingen geverifieerd voor 2021 (onder voorbehoud van het heffen of aanpassing van pandemische beperkingen, natuurlijk).
Maar daarvoor is een nieuw evenals een duidelijk type klein, live, intiem automotive -evenement uitgevonden, geregistreerd, handelsmerk en klaargemaakt voor introductie in Engeland deze maand, ten behoeve van zowel consumenten als bedrijven in het VK als evenals in het buitenland. Het is een eenvoudige, rationele en beschikbare reeks fysieke evenementen voor relaxte of toegewijde consumenten van auto’s, plus auto-gerelateerde producten en diensten. De allereerste opent deze maand zijn deuren, evenals de naam die het evenals de volgende gebeurtenissen die voor andere locaties worden georganiseerd, voorbij zullen gaan? De pop-up motorshow.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

Leave a Reply

Your email address will not be published.