Het Goodwood Festival of Speed ​​is nu in zijn 20e jaar – en de jubileumeditie is groter dan ooit, met een aanzienlijk aantal fabrikanten, wereldwijde debuut en 150.000 bezoekers elke dag.
Om je te helpen rond de verschillende attracties op de show te sturen en ervoor te zorgen dat je alles ziet, van het rally -podium tot de beroemde Hill Climb, hebben we een aftellen gecreëerd van de meest opwindende auto’s die het hele weekend verschijnen.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Porsche 918 Spyder -Op de beroemde heuvel verscheen de 918 een fascinerend inzicht in het potentieel van zijn innovatieve hybride aandrijflijn. Met de 918 heeft Porsche geprobeerd zowel de efficiëntie als de prestaties te verbeteren, zonder aan beide kanten in gevaar te brengen. De midden gemonteerde 4,6-liter V8-motor belooft 0-62 mph in slechts 2,8 seconden, met een topsnelheid van 211 mph.
Ferrari F12 Berlinetta – Deze auto maakte dit jaar zijn eerste Britse optreden op het Goodwood Festival of Speed. Fans propten zich in de Michelin Supercar Paddock, om ‘s werelds krachtigste weg-going ferrari ooit te zien. Er was ook genoeg aangeboden, met een ijswitte Pearl 458 Spider en een FF die de 740 pk Berlinetta flankeerde.
JAGUAR C-X75-In 2012 nam Jaguar de moeilijke beslissing om de C-X75 niet te duwen tot volledige productie, vanwege het wereldwijde economische klimaat. Nu, voor al die enthousiaste fans die het gemist hebben, heeft Jaguar besloten om de C-X75 Hypercar toe te kennen met zijn eerste publieke debuut op de Famous Hill op het Goodwood Festival of Speed. Het prototype is een van de slechts vijf ontwikkelings- en testauto’s die er bestaan, en zal vrijdag verschijnen op de Michelin Supercar Run, samen met een aantal nieuwe sportieve auto’s van Jaguar, waaronder de XJR, XFR-S, XKR-S GT , en het Jaguar -project 7.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Leave a Reply

Your email address will not be published.