Subaru zal aan het begin van het volgende decennium een ​​volledig elektrische auto introduceren, nadat het bedrijf zijn allereerste stap zet naar elektrificatie met de release van nieuwe hybride ontwerpen in 2018 .
Een Subaru EV is georganiseerd voor 2021, die zal zijn gebaseerd op de geheel nieuwe wereldwijde platformarchitectuur van het bedrijf.
• De allerbeste elektrische voertuigen te koop
Advertentie – Post gaat hieronder verder

In kopen om te besparen op vooruitgangkosten zal het geen op maat gemaakt EV -ontwerp zijn en zal worden gebaseerd op een van de kernmodellen van Subaru. Het bedrijf is van plan om tot 2020 jaarlijks een nieuw voertuig uit te brengen, met een stevige focus op de groeiende SUV -markt.
Volgens ingenieurs is het werk nog steeds extreem in de kinderschoenen, evenals aandrijflijninfo en zijn specificaties nog onbekend. Momenteel teven ingenieurs zich op met precies hoe het beste om batterijcellen vanuit een beveiligingsoogpunt te bundelen.
Het kan echter vierwielaandrijving zijn, omdat Subaru betekent om zijn unieke identiteit in tact te houden, omdat de wereldwijde markt begint te drijven naar elektrificatie.
• 2017 Subaru XV crossover verschijnt in Genève
Hybride versies van bestaande Subaru -ontwerpen zullen tegen het einde van 2018 verschijnen, waardoor batterij -innovatie wordt vergezeld van de handelsmerkboksmotoren van het bedrijf. Nieuwe generatie -motoren staan ​​ook in het programma, met een nieuwe ingeslagen turbomotor die vanaf 2019 in Subarus verschijnt.
Het bedrijf heeft ook toekomstplannen onthuld voor zijn hulp van het gezichtsactorist, met semi-autonome rijmodi die vanaf 2020 zijn gericht. Later dit jaar krijgt het gezichtsvermogen een webfunctie om het voertuig in de rijstrook op snelheden te houden, terwijl een semi De autonome snelwegrijmodus volgt, met rijstrookveranderingsmogelijkheden. Om dit te doen, zal de huidige innovatie van het gezichtsvermogen – die stereokam en twee radars gebruikt – worden opgewaardeerd met verschillende nieuwe radars en andere sensoren.
Ben je extatisch door het concept van Subaru die lid wordt van de EV -markt? Laten we het hieronder begrijpen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.