Renault’s vernieuwde Trafic -panelpaneel is beschikbaar om nu in het VK te kopen, met prijzen vanaf £ 25.200 exclusief btw. De eerste leveringen zullen naar verwachting in december aankomen, waarbij het nieuwe model zich richt op rivalen zoals de Ford Transit Custom-Made en Volkswagen Transporter.
Styling-tweaks voor de bijgewerkte Tracic zijn relatief ingetogen, beperkt tot enkele nieuwe LED-koplampen, een bijgewerkte radiatorrooster en Renault’s nu handelsmerk C-vormige daglooplichten, die de styling van het busje in de stap brengen met de personenauto’s van het bedrijf.

Top 10 beste medium paneelbusjes 2022

Renault heeft het interieur van het Trapic een gedurfde make -over gegeven, wat een nieuwe zilveren bekleding aan het dashboard toevoegt, een opnieuw ontworpen instrumentenpaneel, aangepaste deurpanelen met bredere armleuningen en een nieuwe versnellingshendel. Er is ook wat nieuwe LED -verlichting voor de laadbaai.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

De rugleuning van de middelste stoel vouwt naar beneden in een miniatuurbureau en onthult een draaist) (zoals die gevonden op stoelen van de conferentiesuite) en voldoende ruimte voor een laptop. Er is ook 84 liter opslagruimte verspreid over het interieur van het busje op verschillende plaatsen, waaronder een cubby van 54 liter onder de passagiersstoel.
Kopers kunnen nu ook hetzelfde acht-inch infotainmentsysteem hebben als in de nieuwe Clio en de meest actuele Zoe, die wordt ondersteund door drie USB-poorten, een draadloze smartphonelader en een 4,2-inch digitaal display in het metercluster.
8

Goedkopere versies van de Renault Trafic gaan zonder het nieuwe touchscreen, maar elk model is even conventioneel met een DAB -radio-, Bluetooth- en USB -smartphone -connectiviteit, elektrische vensters en een alarmsysteem met een immobilisator.

Leave a Reply

Your email address will not be published.