Toyota heeft al een extreme hete hatchback in de Gr Yaris – nu introduceert het bedrijf een mildere GR Sport -versie van zijn Supermini in een offerte om de manier van Ford Fiesta St-Line.
Net als bij andere gebaseerde varianten, zal de Yaris GR Sport zich veel meer richten op esthetiek dan enig type extra prestaties. Het beschikt over op maat gemaakte 18-inch lichtmetalen wielen, die een rode accentlijn integreren, een nieuw voorrooster met een pasvorm bij elkaar patroon, een T-vormige achterdiffuser en de keuze voor een dynamische grijze verftaak met
Zwarte accenten.

Toyota Gr Yaris Review

Binnenin is er een liberale spatten van GR Sport-logo’s op stuurwiel en hoofdsteunen, een zilveroppervlak van een pistoolmetaal op de deuren en middenconsole, evenals een nieuwe materiaalafwerking op de stoelen, plus de keuze van verwarmde suede stoelen.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

De Yaris GR Sport krijgt wel chassis -tweaks – met gerepripileerde voorkant en achterwielophanging, extra bracing onder de vloer en een nieuwe elektrische stuurbekrachtigingsconfiguratie – maar de aandrijflijnen blijven ongewijzigd.
Klanten in sommige markten zullen plezier kunnen hebben in de veel meer stijlvolle Yaris met een 1,5-liter motor en een ‘intelligente handmatige’ versnellingsbak (die automatisch kan worden ingeschakeld als rev-match op terugschakelingen), maar ook in het VK Auto’s en vrachtwagens blijven alleen hybride, waardoor de normale CVT -transmissie van dat systeem wordt behouden.
Toyota stelt dat de Yaris GR Sport in het tweede kwartaal van 2022 in Europa te koop zal zijn
Ongeveer £ 23.000.
Bekijk hier de allerbeste hete hatchbacks die je op de gebruikte markt kunt krijgen …

Leave a Reply

Your email address will not be published.