toe Dit is de nieuwe Jaguar XF. De volledige upgrade van de BMW 5-serie rivaal introduceert mild-hybride technologie, de nieuwste infotainmentconfiguratie van het merk en een aantal styling-tweaks.
Van buitenaf zijn de aanpassingen subtiel. De voorkant krijgt een nieuwe bumper, met diepere, bredere ventilatieopeningen – een aanpassing die Jaguar staten de breedte van de auto benadrukken. Hierboven zit een gerepripeerd rooster met een nieuw inzetstuk, evenals terwijl de koplampen exact dezelfde vorm blijven als voorheen, functioneren ze nu standaard LED -technologie.

Beste Executive Cars and Trucks 2022

Zoals voorheen wordt de XF aangeboden in zowel salon als in landgoedgebodige “Sportbrake” -vormen. Beide versies krijgen een herziene achterbumper, terwijl de salon gerookte achterlichten heeft.
Advertentie – Het artikel gaat hieronder verder

Binnenin zijn de aanpassingen veel belangrijker, met veel van de vernieuwde stijl een resultaat van aanzienlijke upgrades voor de XF’s in auto’s en vrachtwagentechnologie. De middenconsole is volledig opnieuw ontworpen, met een nieuwe 11,4-inch afgerond glazen touchscreen als middelpunt. Dit regelt het PIVI Pro Infotainment -systeem van Jaguar, dat scharmer, helderdere grafische afbeeldingen en een gladde individuele interface bevat, die de meeste grote navigatie, het klimaat en de audiofuncties op het primaire display overbrengen.
27
Over onze adsclose deze advertentie

Het systeem heeft ook een dubbele SIM -opstelling; Dit betekent niet alleen dat de roaming-sims de allerbeste verbinding waarborgen die mogelijk is, maar functies zoals streaming en het over-the-air updatesysteem van Jaguar kunnen tegelijkertijd werken zonder enig verlies van prestaties. Apple CarPlay en Android Auto zijn beide standaard, terwijl het opladen van smartphones draadloos kan worden uitgevoerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.