in 1988, gewapend met een beetje meer dan een handboektypemachine, Toyota MR2, Mullet, evenals enthousiasme voor veel dingen Autorieren hielp ik zowel op te vestigen en Car Express te introduceren. Omdat ik dan gemiddeld ten minste één kolom, functie, wegtest of nieuwsverhaal per week heb genomen.
Dus ik begrijp een beetje over de lange, zowel de prachtige geschiedenis van wat [het grootste verkochte reguliere Autoring Magazine van Groot-Brittannië bleek te zijn, evenals regerend mediamerk van het jaar. Wie had het geloofd, hè?
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• Klik hier om de Chauffeur Power Survey 2017 in te voeren
Neem het van mij af, een van de beste evenals vele essentiële elementen van de auto -onthulling is – evenals nog steeds – de chauffeurmachtonderzoeken geweest. Voor heden of potentiële automobilisten hebben zich zorgen gemaakt over auto’s, geld en volledige volledige voldoening (zowat iedereen), het chauffeur-stroomproces en de bevindingen zijn absoluut noodzakelijk-niet in de laatste plaats omdat fabrikanten, dealers en anderen zorgen maken en dan op hen handelen dan op hen. .
Ik heb al lang geklaagd dat de transformatie van de High Street Retail niet correct is gefilterd met een lethargische motorhandel die nog steeds evenals talloze slordige showrooms, servicerecepties en workshops heeft. Chauffeur Power is echter ingegaan om een ​​actieve, gezonder provocerende functie te spelen bij het revolutioneren van de voertuigwinkel, service en reparatiewerkscène.

Leave a Reply

Your email address will not be published.