De slechtste web verkeersopstoppingen van het VK zijn blootgesteld in een nieuw onderzoek dat de kosten van tailbacks ontdekte het economische klimaat £ 9 miljard per jaar.
Onderzoek door webverkeersanalisten Inrix toont dat automobilisten in 2016 1,35 miljoen webfilms in het VK hebben tegengekomen, met een boekhouding van elke dag meer dan 3.700. De geschatte kosten worden berekend als gevolg van de verloren tijd, het economische klimaat van het brandstof en de vervuiling.
Advertentie – Post gaat hieronder verder

• Londen is de slechtste stad van Europa voor webverkeer congestie
De slechtste webfilms vond plaats op 4 augustus op de M5 in Somerset nadat twee vrachtwagens in botsing waren gekomen. De 36-mijl tailback kostte werknemers 15 uur om te verwijderen en werd geschat op £ 2,4 miljoen. Andere enorme ongelukken omvatten drie afzonderlijke gebeurtenissen op de M6 tussen november vorig jaar en april van dit jaar. Elk van de gebeurtenissen veroorzaakte ten minste zeven uur vertragingen, met het ergste – plaats op knooppunt 32 op 13 december die 10 uur verstoring veroorzaakte.
De overheid wordt geëist dat ze eisen dat bedrijven sneller werken aan het minimaliseren van vertragingen die worden geactiveerd door ongelukken op snelwegen en A-wegen. Volgens een brief gezien door de tijd van transfer priester Jesse Norman naar Highways England, dringt de regering nu aan op bedrijven om na te denken over het gebruik van sliproads als contraflows om webverkeer sneller te verwijderen onder andere oplossingen.
In de brief, die aan de M3 aan de M3 naleven, verklaarde de overdrachtspriester Norman dat hij “ervoor wilde zorgen dat verstoring van zowel automobilisten als buurten wordt geminimaliseerd tijdens zowel evenementen als deze.”
Hij voegde eraan toe: “Een specifieke functie in de media was de beschikbaarheid van lege slipwegen, en ik zou geïnteresseerd zijn om te begrijpen of u erover dacht of deze mogelijk als contraflow zouden worden gebruikt om webverkeer van de snelweg te stappen.”
Highways England verklaarde dat het 85 procent van de snelweg en A-weg voorvallen binnen het uur vrijmaakte.
Wat is de langste web verkeersopstopping waarin je zit? Vertel het ons in de reacties hieronder …

Leave a Reply

Your email address will not be published.