De Autoshow Tokyo is echt anders dan elk type andere – zoals ons team in Japan onthulde. De makers van het huisvoertuig gaan echt naar de stad met zowel wilde als goofy ideeën die zoveel garanderen, maar in het verleden hebben de neiging om zo weinig te bieden.
Ik hoop echter dat dit op het punt staat te wijzigen, omdat er een nieuwe wind lijkt te blazen met de Japanse voertuigindustrie. Eindelijk lijken ze net zoveel wakker te zijn als de waarheid die de kopers van vandaag echt van ontwikkeling en verschil houden.
Advertentie – Kort artikel gaat hieronder verder

• De beste voertuigen van Tokyo Motor Show
Toyota is daar een stap voor, met voertuigen zoals de ingenieuze C-HR SUV te koop en biedt een verfrissend (en populair) verschilpunt in een drukke sector. Er is nog veel meer te vinden van Toyota, waaronder sportvoertuigen onder het Gazoo-submerk.
Honda heeft voldaan aan zijn fantastische volledig elektrische grootstedelijke EV-idee van Frankfurt met een eveneens spectaculair sport-EV-idee (hierboven) in Tokio-volgens onze mening twee voertuigen die Honda gewoon moet bouwen.
Evenzo zagen we ideeën van Nissan, Mazda, Mitsubishi, Lexus, Subaru en Suzuki die allemaal zouden kunnen helpen om de fortuinen van hun maker te vergroten als – en het is vaak een extreem grote als – ze kunnen overal in de buurt komen.
Een bedrijf dat een extreem verwijder concept heeft van wat zijn ideeën voor de bottom line kunnen doen, is Jeep. Het is ook waarschijnlijk het meest productieve bedrijf wanneer het betrekking heeft op het creëren van ideeënvoertuigen – het bieden van tips voor interessante nieuwe ontwerpen of aantrekkelijke eigenaren om veel meer geld uit te geven aan het wijzigen van hun auto’s.
Ik werd uitgenodigd voor het hoofdkantoor van Jeep in de VS om het team achter de meest recente ideeënvoertuigen te bevredigen – en om ze te besturen! FCA Group Style Manager Ralph Gilles heeft een verwijderweergave over de functie van ideeën voor zijn bedrijf. Hij legt ze uit als ‘eindeloos waardevol’ – we zouden dat echoën. Het IDEA -voertuig speelt een essentiële onderdeel in het voertuigbedrijf evenals wij ze leuk vinden.
Welke was uw favoriete voertuig uit de Tokyo Motor Show 2017? Laten we het in de reacties hieronder begrijpen …

Leave a Reply

Your email address will not be published.